Hey fellow Zuki fans! Got my first LTR now... I need help! - Suzuki LT-R450 Forum :: LTR450HQ.com
Member Introductions Just registered? Say hello to the LTR450HQ community! Tell us a bit about yourself and your ride so the membership can get to know you a bit better!

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 03-19-2019, 02:38 PM Thread Starter
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 1
View Trevor Salenbein's Photo Gallery(0)
Hey fellow Zuki fans! Got my first LTR now... I need help!

I bought an 06 LTR. Love it. It was a fixer. Anyhow, I got it back together and it's not running right. You can only ease throttle into it. Any hard accel and it falls on its face. On the stand, no problems. Just under load. I have full Dasa exhaust, open air box, 90 rec fuel, pro flo filter, cherry bomb. Bought it with a juice box (mode + -, style, not knobs) but ran like shit with it. Couldn't tune it for jack shit. Unpluged it. Ran fine on the stand. Took it for a ride. And it's just not right. Any help? Like.. Anyone have a map they use? Any help would be appreciated. Help me fix it before I trade it for a Kawi! 🤣🤣🤣🤘🤘&#x1f 918;
Trevor Salenbein is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 03-21-2019, 05:15 PM
Senior Member
Feedback Score: 18 reviews
 
quadracer706's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: central ny
Posts: 2,771
View quadracer706's Photo Gallery(0)
Does it still have the stock swirl filter under the tank? If so start there. Also check the filter in the fuel pump and screen in the injector. Wouldn’t hurt to back flush the injector to clean it also

WNYOA Vet A class for 2019

WNYOA Jr B class champion 2013!

WNYOA Jr C class champion 2012!

2019 Sponsors

Kenda Tires

Hurley Motorsports(check him out on eBay)
quadracer706 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 03-24-2019, 05:41 AM
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
KennethJ89's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 5
View KennethJ89's Photo Gallery(0)
Hi there, I am also a new owner of the LTR 450. Mine is also 06, so I will be watching this thread just in case I get into the same situation. Please post up how you fix this.
KennethJ89 is offline  
post #4 of 4 (permalink) Unread Today, 10:47 AM
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
tharsos.usa@gmail.com's Avatar
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
View tharsos.usa@gmail.com's Photo Gallery(0)
Aside from prior suggestions, check to make sure the TPS is in spec!
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Suzuki LT-R450 Forum :: LTR450HQ.com > LTR450 Headquarters > Member Introductions

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki LT-R450 Forum :: LTR450HQ.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome