Help with FI/temp light flashing - Suzuki LT-R450 Forum :: LTR450HQ.com
Engine/EFI/Drivetrain Discuss engine, fuel injection, air intake, and drivetrain modifications here

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 04-08-2017, 04:51 PM Thread Starter
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Sep 2016
Location: North royalton ohio
Posts: 3
View Rattyhunt's Photo Gallery(0)
Help with FI/temp light flashing

I'm brand new to my ltr and looking for advice. My quad will start and run but after bout 10 minutes it will stall out. This will repeat and happens only when not on the throttle.. if I'm in neutral idle or slowing down it dies. It will restart and do same thing but eventually the FI/temp light flashes bout once a second constantly and won't start. If I wait 5-10 minutes it will restart but do same thing. Fan comes on when needed and I've cleaned all electrical connectors. It does with or without my pc 5 so I've ruled that out.. I'm thinking it's something simple but I'm a rookie with this ltr fuel injection so I don't know lol..any ideas?
Rattyhunt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 04-10-2017, 05:03 AM
Super Moderator
Premium Member
Feedback Score: 2 reviews
 
CQR's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Denver, CO
Posts: 31,830
View CQR's Photo Gallery(1)
you need to put it in dealer mode and pull the diagnostic trouble codes. That will tell you which circuit you need to look at.

Four (4) '06 LTR450's, '16 Beta 300RR, '09 CRF150RB, '11 Grizzly 550, 16 Beta X trainer, Laeger Trx500


canyontackfeed.com
www.morrisoncarworks.com
www.sodalakestable.com
CQR is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 04-12-2017, 04:07 AM Thread Starter
Junior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Sep 2016
Location: North royalton ohio
Posts: 3
View Rattyhunt's Photo Gallery(0)
Tried to put it in dealer mode with a jumper wire in the plug for cherry bomb, but it lights up normal and doesn't flash any codes..any idea why?
Rattyhunt is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Suzuki LT-R450 Forum :: LTR450HQ.com > LTR450 Tech Discussion > Engine/EFI/Drivetrain

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki LT-R450 Forum :: LTR450HQ.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FI light illuminated randomly Darkheaven2007 Engine/EFI/Drivetrain 7 08-04-2016 10:27 AM
Red Light 06 Ltr450 Dasmon420 General Discussion 2 04-25-2016 08:15 PM
mount for led light pod 1320king General Discussion 0 02-17-2016 11:58 AM
Light weight mark94 General Discussion 3 02-03-2016 08:35 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome