wont start - Suzuki LT-R450 Forum :: LTR450HQ.com
Engine/EFI/Drivetrain Discuss engine, fuel injection, air intake, and drivetrain modifications here

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 08-04-2010, 06:53 AM Thread Starter
Senior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Krebs's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Germany/ Baden Württemberg
Posts: 2,240
View Krebs's Photo Gallery(9)
wont start

Hi folks,

my LTR wont start after rebuild. I,ve put all together with all connectors.
If i turn the key, the fuel pump do nothing and the neutral light at the bar doesn't glow if the gear is in neutral position.

I,ve checked all connectors, fuse, gear position switch. Any ideas??
Thanks

Quote:
Originally Posted by doug h View Post
knows they call it a smart phone because it entices dumb, gullible humans to pay large monthly cell bills.



Braking is to convert high speed into useless heat.
Krebs is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 08-04-2010, 07:11 AM
Senior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
hinkle's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Portersville, PA
Posts: 48,194
View hinkle's Photo Gallery(0) Send a message via AIM to hinkle Send a message via MSN to hinkle
Send a message via AIM to hinkle Send a message via MSN to hinkle
Battery dead?

Quote:
Originally Posted by shadey View Post
Takes the BS in this thread and tries to use it as fertilizer.
hinkle is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 08-04-2010, 07:28 AM Thread Starter
Senior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Krebs's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Germany/ Baden Württemberg
Posts: 2,240
View Krebs's Photo Gallery(9)
no starter motor turns and the 2 other lights turns on for 2 seconds when i turn the key

Quote:
Originally Posted by doug h View Post
knows they call it a smart phone because it entices dumb, gullible humans to pay large monthly cell bills.



Braking is to convert high speed into useless heat.
Krebs is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 08-04-2010, 08:50 AM
Senior Member
Feedback Score: 4 reviews
 
leasureryan's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ohio
Posts: 1,370
View leasureryan's Photo Gallery(0)
you obviously have a bad gear position sensor (neutral indicator). you can test it. provided everything was installed correctly, etc.

2008 LT-R450 #643 ....ATV FourPlay stem w/ softbars, full Yosh RS-5, PowerCommander5 w/autotune, ReKluse Z-Pro, Uni filter, EHS air box lid, Pro Design intake, Rath XC front & rear bumpers, ATV FourPlay Aarms -1 1/16", Fox Floats Evols DSC, Fox Podium X DSC, Rath racing XC heel guards, Suzuki carbon fiber frame guards, ProDesign teather, CCP steering stabilizer, QuadTech beak, alum. elec. guard, Acerbis Uniko handguards, Fuel parking brake blockoff , Youshimura start button, throttle body block off nut, PRM frame skid, Suzuki .250" disc guard, GT Thunder dual sprocket guard, Guard Dog sprocket guard cleaner, milled LT-Z400 rear hubs, HiPer beadlocks w/ Razr 2s all around

2006 GSX-R750 - Full Yoshimura exhaust, PCIII


leasureryan is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 08-05-2010, 03:31 AM Thread Starter
Senior Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Krebs's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Germany/ Baden Württemberg
Posts: 2,240
View Krebs's Photo Gallery(9)
ok i've messed the sensor and the voltage was ok, cleaned the whole thing again an the neutral light glow. I solved the problem with the fuel pump too and the quad starts great and runs constant.

Quote:
Originally Posted by doug h View Post
knows they call it a smart phone because it entices dumb, gullible humans to pay large monthly cell bills.



Braking is to convert high speed into useless heat.

Last edited by Krebs; 08-05-2010 at 06:25 AM.
Krebs is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Suzuki LT-R450 Forum :: LTR450HQ.com > LTR450 Tech Discussion > Engine/EFI/Drivetrain

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki LT-R450 Forum :: LTR450HQ.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!!! 2006 LTR wont start? engine turns but wont fire quinones0506 Engine/EFI/Drivetrain 13 05-01-2017 02:13 PM
Wont Start. HELP! Couch Racing #5 Engine/EFI/Drivetrain 17 03-21-2010 02:58 PM
start button wont start bike ltrbert12 Engine/EFI/Drivetrain 9 02-18-2010 02:51 PM
New Top End, Wont Start!! trynrunme Engine/EFI/Drivetrain 5 06-17-2008 10:21 AM
Wont Start!! heilig Engine/EFI/Drivetrain 9 09-22-2006 10:06 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome